Nieuwbouw van het interieur met aandacht voor lichtval en wooncomfort

Nieuwbouw

Bij nieuwbouw denken veel mensen in eerste instantie aan de buitenkant. Hoe gaat uw droomwoning eruit zien? Hoeveel vierkante meters, welke stenen voor de gevel, ramen, kozijnen, noem maar op. Maar hoe zit het met het interieur?

Bij Architectenbureau Claassens zien we een object als één geheel. Exterieur kan niet zonder interieur en vice versa. Belangrijke elementen als lichtinval en optimaal wooncomfort worden standaard meegenomen in onze ontwerpen.

Welke stijl u ook kiest, wij zorgen voor een perfecte afstemming tussen architectuur en interieur.

Verbouw

Wordt het tijd voor een nieuwe indeling van uw huis of kantoorruimte? Heeft u wellicht ruimte om uit te bouwen of te verbouwen? Neem dan contact met ons op.

Aan de hand van uw budget verzorgen we een creatief ontwerp voor de verbouwing, waarbij we ook het interieur meenemen.

Architectenbureau Claassens heeft veel ervaring met interieurontwerpen voor uiteenlopende projecten. Hierbij zorgen we dat in- en exterieur hand in hand gaan, want een interieurontwerp wordt mede bepaald door de mogelijkheden die in het bouwkundig ontwerp naar voren komen.

Verbouw van het interieur waarbij het mooi samen gaat met het exterieur
Bepaal of uw huis beter gedijt bij een traditionele of modern interieur

Traditioneel of modern

Van kastenwanden tot kookeilanden en van flexibele kantoorruimtes tot vloeren en stalen kozijnen.

Bij Architectenbureau Claassens bent u verzekerd van interieurontwerpen op maat. Uiteraard houden we rekening met de bouwkundige mogelijkheden. Omdat we samenwerken met verschillende partijen, denk aan interieurbouwers of leveranciers van bijzondere tegels, is niets onmogelijk.

Samen met u bepalen we materialen, kleuren en stijl. Traditioneel, modern of een combinatie van beide? We zorgen voor een optimaal resultaat.

Duurzaamheid

Duurzaamheid neemt een belangrijke plaats in bij Claassens. Bij nieuwbouw of een verbouwing kijken we altijd naar energiebesparende mogelijkheden. Denk aan isolatie, zonnepanelen of warmtepompen.

Ook bij een ontwerp van uw interieur kijken we naar de duurzaamheidsmogelijkheden. Zo hebben we extra aandacht voor materiaalkeuze en kijken we ook naar de levensduur van gebruikte materialen.

Zo spaart u niet alleen het milieu, maar bespaart u direct op uw kosten. We bespreken graag uw wensen en mogelijkheden.

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van een interieur design