Nieuwbouw

U heeft een kavel gekocht. En nu? U heeft ongetwijfeld ideeën in uw hoofd. Architectenbureau Claassens zet uw ideeën op papier en maakt uw plannen concreet.

Vanuit onze ervaring met nieuwbouw zorgen wij ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij begeleiden u letterlijk van het eerste gesprek tot en met de laatste steen. Geeft u de voorkeur aan nieuwbouw met oude elementen in een modern jasje of gaat u voor een hypermoderne vertaling? Samen creëren wij uw woning van de toekomst.

Verbouw

Ruimte tekort? Tijd voor een nieuwe indeling? Of toch een keer die aanbouw met kookeiland? Ook voor verbouwingen zit u goed bij Architectenbureau Claassens.

Wij werken zowel voor particulieren als voor zakelijke opdrachtgevers. Wat uw wensen ook zijn, wij komen tot een creatieve oplossing en houden hierbij rekening met alle belangrijke vragen. Zijn er vergunningen nodig? Passen de plannen binnen het door u gestelde budget?

Architectenbureau Claassens helpt u, behalve met een creatief ontwerp, ook met de uitvoering. Bijvoorbeeld met het vinden van een goede aannemer?

Verbouwingen voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers
Historische Architectuur is een specialisme van Architectenbureau Claassens

Historische Architectuur

Nieuw in een oud jasje. Of is het oud in een nieuw jasje? Wat in ieder geval als een paal boven water staat is onze passie voor oude historische gebouwen.

Of dit nu Rijksmonumenten of gemeentelijke monumenten zijn; Architectenbureau Claassens bouwt en verbouwt in de oorspronkelijke stijl van het hoofdgebouw.

Met onze kennis van historische gebouwen, verbouwen wij op innovatieve wijze, waarbij rekening wordt gehouden met zowel de hedendaagse regelgeving, als ook comfort, energiebesparing en technische mogelijkheden.

Duurzaamheid

Duurzaamheid loopt als een rode draad door onze bedrijfsvoering. Hoe kan het anders in de tijd waarin we leven?

Isolatie, zonnepanelen, 0 op de meter, duurzaamheid in materiaalkeuze: Onze ontwerpen zijn, met een blik op de toekomst, alomvattend.

Kortom, we kijken bij elk detail naar de duurzaamheid. Niet alleen nu, maar zeker met het oog op de toekomst.

Duurzaamheid is een belangrijk aspect van Architectuur