Architect in Blaricum

Bureau Claassens biedt de kennis en ervaring die voor de succesvolle verbouwing van uw karakteristieke woning in Blaricum nodig zijn.

De verbouwing van uw woning vraagt om een gespecialiseerd architect

De verbouw van uw villa of vrijstaande woning in Blaricum vraagt om specialisten; niet alleen in de uitvoering, maar zeker ook voor het ontwerp. De architect tekent voor het behoud van de sfeer van uw woning. Een sfeer, die het bijzondere karakter van het Gooi benadrukt. Daarvoor bent u bij de architecten van Bureau Claassens aan het goede adres.

Oorspronkelijke kenmerken, moderne twist met alle gemakken

Bureau Claassens biedt de kennis en ervaring die voor de succesvolle verbouw van uw karakteristieke woning in Blaricum nodig zijn. Zijn ontwerpen passen naadloos in de bijzondere charme van het Gooi. Met het behoud van alle oorspronkelijk kenmerken, en met toepassing van alle gemakken die het wonen vandaag de dag zo prettig maken.

Naamgever van dit architectenbureau is Arthur Claassens (52). Zijn ervaringen met alle soorten architectuur – ook interieur! – zet hij graag in om samen met u uw droomhuis te verwezenlijken. ‘Mijn werk is gericht op een resultaat alsof de opdrachtgever dat zelf heeft bedacht.’

Zijn kracht? Het behouden dan wel terugbrengen van de woning in de oorspronkelijke staat, met alle details uit de tijd van toen. ‘Maar dan wel met een moderne twist. Het veelal strakke en comfortabele interieur is voor elke bezoeker weer een verrassing.’

Benieuwd naar de ontwerpen van Bureau Claassens? Klik hier voor enkele voorbeelden die het bureau heeft gerealiseerd. Of neem direct contact op met Bureau Claassens. De architecten laten u graag de kracht van Claassens zien.